Taxi Oud en Nieuw in Amsterdam

Taxi met oud en nieuw

Hoe luid jij het nieuwe jaar het jaar 2021? Nu alles anders is staat Amsterdam Taxi Centrale altijd voor u klaar. Wie graag een nieuwjaarsgroet wil brengen aan familie of vrienden, doet er verstandig aan om met de taxi te reizen. Zo vermijd je zoveel mogelijk contact met anderen zoals met het OV. Amsterdam Taxi Centrale zorgt ervoor dat u van deur tot deur vervoerd door een van onze chauffeurs. Alles gaat volgens de corona maatregelen zo hebben alle auto’s een corona scherm en dragen de chauffeurs allemaal een mondkapje.  Boek online of bel meteen naar +31685672263

Taxi oud en nieuw Amsterdam

Ook rond de jaarwisseling kan je op Amsterdam Taxi Centrale rekenen als je vervoer in, van of naar Amsterdam nodig hebt. Want wij rijden door wanneer het openbaar vervoer stopt! Je kan je taxi voor oud en nieuw dus gewoon bij ons telefonisch of online bestellen. En daar hoef je niet mee te wachten tot oudjaarsavond. Sterker nog: hoe eerder je boekt, des te beter kunnen wij je vervoer inplannen.

Met oud en nieuw hanteren we de wettelijke meter tarief, sinds oudsher is er veel vraag naar taxi’s tijdens oud en nieuw. Normaal gesproken zijn onze online boekingen goedkoper, maar met de jaarwisseling hanteren we de wettelijke meter prijzen. Zo kan het zijn dat je taxi goedkoper is op een normale dag, dan wanneer je tijdens de jaarwisseling een taxi reserveert. Zo zorgen we ervoor dat we aan ieder een taxi kunnen garanderen!

Vooraf een vaste prijs bij een online boeking

Wanneer je een taxi online reserveert, krijg je altijd een vaste prijs vooraf. Voer in het bestelformulier  van waar naar waar je wil reizen en wanneer. Het tarief dat je na het invullen ziet, is de prijs die voor dat moment geldt en wat je dus ook betaald! Een gezamenlijk taxi bestellen met je vrienden dat kan ook, klik hier voor meer informatie.

Namens Amsterdam Taxi Centrale wensen we iedereen een gelukkig nieuwjaar!! 

Amsterdam taxi centrale