Taxi Oud en Nieuw in Amsterdam

Home Taxi Oud en Nieuw in Amsterdam

Taxi met oud en nieuw

Hoe luid jij het nieuwe jaar het jaar 2021? Nu alles anders is staat Amsterdam Taxi Centrale altijd voor u klaar. Wie graag een nieuwjaarsgroet wil brengen aan familie of vrienden, doet er verstandig aan om met de taxi te reizen. Zo vermijd je zoveel mogelijk contact met anderen zoals met het OV. Amsterdam Taxi Centrale zorgt ervoor dat u van deur tot deur vervoerd door een van onze chauffeurs. Alles gaat volgens de corona maatregelen zo hebben alle auto’s een corona scherm en dragen de chauffeurs allemaal een mondkapje.  Boek online of bel meteen naar +31685672263

Taxi oud en nieuw Amsterdam

Ook rond de jaarwisseling kan je op Amsterdam Taxi Centrale rekenen als je vervoer in, van of naar Amsterdam nodig hebt. Want wij rijden door wanneer het openbaar vervoer stopt! Je kan je taxi voor oud en nieuw dus gewoon bij ons telefonisch of online bestellen. En daar hoef je niet mee te wachten tot oudjaarsavond. Sterker nog: hoe eerder je boekt, des te beter kunnen wij je vervoer inplannen.

Met oud en nieuw hanteren we de wettelijke meter tarief, sinds oudsher is er veel vraag naar taxi’s tijdens oud en nieuw. Normaal gesproken zijn onze online boekingen goedkoper, maar met de jaarwisseling hanteren we de wettelijke meter prijzen. Zo kan het zijn dat je taxi goedkoper is op een normale dag, dan wanneer je tijdens de jaarwisseling een taxi reserveert. Zo zorgen we ervoor dat we aan ieder een taxi kunnen garanderen!

Vooraf een vaste prijs bij een online boeking

Wanneer je een taxi online reserveert, krijg je altijd een vaste prijs vooraf. Voer in het bestelformulier  van waar naar waar je wil reizen en wanneer. Het tarief dat je na het invullen ziet, is de prijs die voor dat moment geldt en wat je dus ook betaald! Een gezamenlijk taxi bestellen met je vrienden dat kan ook, klik hier voor meer informatie.

Namens Amsterdam Taxi Centrale wensen we iedereen een gelukkig nieuwjaar!! 

Have any Question?
Call us Today!

+31685672263

Info@amsterdamtaxicentrale.com

Reizen met het openbaar vervoer wordt sterk afgeraden in de coronatijd en dient echt gebruikt te worden, als het noodzakelijk is. Met de taxi van Amsterdam taxi centrale reizen in coronatijd heeft zo zijn voordelen. Zo hoef je bij een taxi niet te delen met andere reizigers, zoals in het openbaar vervoer. De chauffeurs Amsterdam taxi centrale reinigen de auto na elke rit. Zo worden bijvoorbeeld de stoelen, handgrepen en de gordels, na iedere rit volledig ontsmet.

Bestel nu uw taxi naar Schiphol.

Taxi in coronatijd en de regels!

Sinds 1 juni 2020 ben je verplicht een mondkapje te dragen wanneer je met het openbaar vervoer reist. Deze maatregel blijft gelden voor iedereen die 13 jaar of ouder is. De regels gelden voor zowel de tram, bus en trein en vanaf 1 december is het ook verplicht om een mondkapje te dragen. Bij Amsterdam taxi centrale gebruiken alle chauffeurs mondkapjes en hebben we in ieder auto een coronascherm. Dit zorgt ervoor dat er geen direct contact is tussen de passagiers en de chauffeurs. De chauffeur gebruikt bij elke reis een nieuw of gewassen mondkapje Wij raden de passagiers ook altijd aan om een mondkapje te dragen. Je moet het mondkapje wel zelf regelen.

Bij specifieke eisen of vragen is altijd beter om van tevoren een plek te reserveren.  Vooraf zal er een gezondheidscheck plaatsvinden, om het reizen zo veilig mogelijk te maken. Dus reis niet bij klachten met betrekking tot corona. Bezoek de website van het RIVM voor meer informatie.

Book nu online!