Taxi Gaasperdam Schiphol

whats app

+31685672263

+31685672263

Taxi Gaasperdam Schiphol

Wij zijn Amsterdam taxi centrale, de nummer één taxi in en rond Amsterdam. Wij zijn al jaren trots vervoerder van personen van Schiphol naar Gaasperdam en terug. Gaasperdam, een mooie Stadswijk wat is gelegen ten noorden van het riviertje het Gein,
een prachtige bezienswaardigheid waar wij als Amsterdam taxi centrale wel bekend zijn. Vergeet ook niet even te ontspannen aan het Gaasperplas. De rit naar Gaasperdam is met het openbaar vervoer geen eitje, daarom bieden wij speciaal voor deze korte rit van ongeveer 17 minuutjes, een speciale service aan met vaste tarieven.

Taxi naar Gaasperdam

Wij brengen u veilig en snel van Schiphol naar Gaasperdam. Het is een feit dat de goedkoopste, snelste manier naar Gaasperdam (vanaf Schiphol) met de auto is, dit neemt enkel 17 minuten in beslag, terwijl met het openbaar vervoer je allereerst met de trein moet en dan nog met de bus.Het openbaar vervoer kost je 33 minuten, je dient over te stappen en qua kosten ben je €23,- kwijt. Een alternatief is de lijnbus, die er bijna een uur over doet!  ja het is slecht €8,-  maar een uur reistijd!? dat wil toch niemand?Het snelste is en blijft de taxi met een rit van 17 minuten! Verder is het voordeel dat onze service 24/7 beschikbaar is en te boeken wanneer het u uitkomt! Wat nou wachten op de trein of bus, met onze service hoef je niet overbodig lang te wachten op Schiphol en kunt u direct vertrekken wanneer dat u uitkomt. Bent u benieuwd wat wij qua prijs kunnen doen? bereken het hier 

Het bestellen van de taxi service van Schiphol naar Gaasperdam neemt slechts 1 minuut in beslag. Wij halen altijd al onze klanten op bij Vertrekhal 3 deur C. Vergeet niet uw telefoon aan te zetten, want wij sturen u een SMS wanneer wij op locatie zijn! Wij zijn altijd stipt op tijd en ontvangen u met open armen, bagage is geen enkel probleem, daar helpen wij bij! Voor een zorgeloze trip van Schiphol naar Gaasperdam belt u de Amsterdam taxi centrale!

Waarom de Amsterdam Taxi centrale?

Onze taxichauffeurs zijn intern opgeleid om u te voorzien van een ontspannen plezierige rit. Wij doen er alles aan om de rit plezierig en aangenaam te maken.
Onze chauffeurs spreken altijd 2 talen (Engels en Nederlands) en staan altijd klaar om u te assisteren met uw bagage.

Contact

Heeft u vragen over de Gaasperland Schiphol taxi service van de Amsterdam taxi centrale neem dan contact op via [email protected] of bel naar +31685672263. E-Mails proberen wij binnen 24 uur te beantwoorden. Ook kunt u ervoor kiezen om de taxi online te boeken tegen vaste tarieven!