Taxi Schiphol Amsterdam

Home Taxi Schiphol Amsterdam

Taxi Schiphol Amsterdam

Welkom bij Amsterdam Taxi Centrale. De website waar u voor heel Nederland voordelig een taxi naar of van de luchthaven Schiphol kunt bestellen. Bespaar ook op uw taxikosten en bereken meteen wat een taxirit naar en van Schiphol kost!

Wij staan bekend om onze betrouwbare dienstverlening. U kunt erop vertrouwen dat onze chauffeurs op tijd zijn en u veilig naar uw bestemming brengen.

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Onze chauffeurs zijn getraind en onze voertuigen worden regelmatig gecontroleerd om een veilige reis te garanderen.

Wij zijn 24/7 beschikbaar, zodat u op elk moment van de dag of nacht een taxi kunt bestellen, zelfs bij onverwachte behoeften.

We bieden een breed scala aan voertuigen, van standaard taxi’s tot luxe opties, zodat u kunt kiezen op basis van uw behoeften en voorkeuren.

Onze online reserveringsmogelijkheden maken het gemakkelijk om een taxi te boeken, en u kunt ook telefonisch bij ons terecht.

Taxi vanaf Schiphol

Vanzelfsprekend zorgen we er ook weer voor dat je veilig en comfortabel thuiskomt na je reis. Je krijgt natuurlijk ook voor je retour een vaste prijs voor de taxi. Het bestellen kan nu al binnen 1 minuut. Geef aan wanneer de taxi moet klaar staan en Amsterdam Taxi Centrale zorgt ervoor dat er een Schiphol Taxi klaar staat. Zet je telefoon aan en je ontvangt van ons een berichtje waar de chauffeur voor u klaar staat.

Wij halen alle klanten op bij Vertrekhal 3 deur C. Het is belangrijk dat je telefonisch bereikbaar bent, zodat wij je kunnen begeleiden naar jouw vooraf gereserveerde taxi. 

Taxibus naar Schiphol of Amsterdam

Veel koffers mee of ander soort bagage? Neem een taxibus naar Schiphol. Vanaf Amsterdam is er al een taxibus vanaf 30 euro. Met een gezin heeft u al snel meerdere koffers en is een taxibus de ideale oplossing. Bereken hier de kosten.

Hoe werkt het?

U kunt kiezen om onze reserveringsformulier te gebruiken, of bel ons direct +31685672263 als u geïnteresseerd bent in het boeken van een transfer naar het vliegveld. U zult ook het voordeel hebben om de betaalwijze te kiezen die het meest geschikt is voor u – ofwel contant bij aankomst aan de chauffeur, per creditcard. Een factor die ons onderscheidt van het openbaar vervoer, is dat u onze diensten 24 × 7 kunt gebruiken, zodat u naar of van de luchthaven kunt reizen naar welke tijd u het beste past. Wilt u nou meteen een taxi? Of wilt u liever een taxi reserveren voor volgende week? Dat is geen enkel probleem voor Amsterdam taxicentrale. Vragen of nu meteen een taxi reserveren? Bel nu meteen +31685672263 of Taxi Online Boeken

Have any Question?
Call us Today!

+31685672263

Info@amsterdamtaxicentrale.com