OVER ONS

whats app

+31685672263

+31685672263

Meer dan een gewone taxi centrale!

 Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar taxi in Amsterdam bent u bij Amsterdam taxi centrale aan het juiste adres. Wij van Amsterdam taxi centrale vervoeren u zorgeloos van A naar B. Onze taxi centrale en chauffeur doen er alles aan om u op een comfortabele en snelle manier naar uw gewenste adres te brengen. We rijden in en rond Amsterdam en zorgen we ervoor dat er altijd een chauffeur binnen 10 min voor u klaar staat. Dit heeft als voordeel dat u in en rond de stad snel op uw bestemming kunt zijn. Vervoersveiligheid, service en vervoerscomfort zijn voor ons belangrijk. Om dit te kunnen garanderen werken wij met vakkundige, vriendelijke chauffeurs en een luxe en jong wagenpark.
Het wagenpark van Amsterdam taxi centrale bestaat uit luxe en goed onderhouden auto’s. Deze zijn uitgerust met een navigatiesysteem en een geavanceerd taximetersysteem wat is gekoppeld aan GPS, waardoor wij te alle tijde weten waar onze voertuigen zich bevinden.

Bij Amsterdamtaxicentrale.com krijg je vooraf een vaste prijs bij iedere reservering.

Een vaste prijs voor een taxirit in Amsterdam is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Amsterdam taxi centrale brengt hier verandering in. Bij iedere reservering weet je van tevoren precies hoeveel de taxirit kost wat ruim 25% goedkoper is dan de normale taxi’s in Amsterdam.

Wat kost een taxi?

De taxikosten van elke rit worden bepaald door een aantal factoren: het starttarief, de afstand en de tijdsduur van de reis. Bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Bereken direct je taxirit op onze website.

De snelste route voor een vaste prijs

Amsterdam taxicentrale berekent automatisch de goedkoopste route voor je uit waardoor je nooit teveel betaald. Het bedrag wordt berekend op basis van het aantal afgelegde kilometers.
Als je bij Amsterdam taxicentrale een taxi bestelt, ligt de prijs hoe dan ook vast fixedprice. De kortste route in hartje Amsterdam is hoogstwaarschijnlijk niet de snelste route (integendeel). Dus je krijgt niet alleen een vaste prijs maar komt waarschijnlijk ook nog sneller aan op je bestemming!

Veiligheid

Veiligheid is natuurlijk het allerbelangrijkste als je je laat rijden door een ander. Je kan erop vertrouwen dat al onze chauffeurs voldoen aan zowel de landelijke als gemeentelijke wet- en regelgeving.
* Onze chauffeurs zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
* Alle voertuigen zijn technisch in orde en goed verzekerd..
* Al onze chauffeurs zijn in het bezit van een chauffeurskaart.

Hoe zorgen wij voor een prettige taxirit?

Een taxirit moet een ontspannen en plezierige ervaring zijn. Onze chauffeurs worden intern opgeleid op het leveren van een goede service aan reizigers. Ze spreken minimaal twee talen (Nederlands en Engels), kennen de weg, helpen je met bagage en rijden veilig.

Contact

Heeft u toch een klacht of een vraag neem contact op bellen naar: +31685672263 of mail naar [email protected] Amsterdam taxi centrale probeert binnen 24 uur te reageren op u mail.