Taxi Amsterdam Giethoorn

whats app

+31685672263

+31685672263

Taxi Amsterdam Giethoorn

Wij, van Amsterdam Taxi Centrale verzorgen professionele en betrouwbare transfers van Amsterdam naar Giethoorn. Voor een vast tarief brengen we u naar Giethoorn. Een retour is natuurlijk ook mogelijk.

Over Giethoorn

Maak een boottochtje over de sprankelende waterwegen van Giethoorn, een klein dorpje in het oosten van Nederland. Het dorp heeft 2630 inwoners en staat bekend om zijn bruggen, waterwegen en punters. Het wordt wel eens “Nederlands Venetië” genoemd. net als in Venetië kunt u de grachten bezichtigen onder leiding van een ervaren gids. Dit is tevens ook de enige manier om het grootste deel van het dorp te zien. Tot op de dag van vandaag bezorgt de postbode de post per boot. Giethoorn is langgerekt en bestaat uit drie blokken die verweven zijn met elkaar.

Giethoorn ligt niet in de buurt van Amsterdam

Toeristen die Giethoorn voor het eerst bezoeken, denken vaak dat het op fiets- of openbaar vervoerafstand van Amsterdam ligt. Het ligt echter op het platteland, ver weg van het hectische stadsleven. En omdat het afhankelijk is van boten, heeft het geen treinstation. Een enkele reis met het openbaar vervoer kan gemakkelijk 3 tot 4 uur duren.

Een taxi van Amsterdam naar Giethoorn is de meest verstandige manier van reizen, omdat de reistijd dan tot ongeveer anderhalf uur wordt teruggebracht.

Taxi van Amsterdam naar Giethoorn (en andersom)

Onze transfers bezorgen u en uw reisgezelschap een comfortabele reis naar Giethoorn. U wordt door uw privéchauffeur opgehaald bij uw hotel, Schiphol of andere locatie in Amsterdam. Vervolgens wordt u in onze luxe voertuigen naar Giethoorn gebracht. Onze chauffeurs zullen u informeren over activiteiten in Giethoorn en de geschiedenis. Aangekomen in Giethoorn heeft u de gelegenheid om Giethoorn op eigen gelegenheid te verkennen. Na uw dagtocht in Giethoorn wordt u door onze chauffeur weer teruggebracht naar uw hotel.

Hoe boek ik een Taxi naar Giethoorn?

Bij ons kunt u op twee manieren een taxi van en naar Giethoorn boeken. U kunt ons bellen op +31685672263 of een afspraak maken via het WhatsApp icoontje op onze website. U zult altijd vriendelijk te woord worden gestaan door een van onze collega’s.

ATC, Taxi Service Amsterdam