Veel gestelde vragen

whats app

+31685672263

+31685672263

Veelgestelde vragen over onze taxidiensten in Amsterdam

1. Hoe kan ik een taxi reserveren bij Amsterdam Taxi Centrale?

U kunt eenvoudig een taxi reserveren bij Amsterdam Taxi Centrale via onze website, telefonisch of via onze mobiele app. We staan 24/7 voor u klaar om uw reservering te bevestigen en u van dienst te zijn.

2. Welke gebieden bedient Amsterdam Taxi Centrale?

Wij bieden taxidiensten aan in Amsterdam en de omliggende gebieden, waaronder Schiphol, Haarlem, Amstelveen, Utrecht en Rotterdam. Onze chauffeurs kennen de regio goed en brengen u veilig en comfortabel naar uw bestemming.

3. Hoeveel kost een taxi van Amsterdam naar Schiphol?

De kosten voor een taxirit van Amsterdam naar Schiphol zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het tijdstip van de dag en het type voertuig dat u kiest. Voor een nauwkeurige prijsopgave kunt u het beste contact met ons opnemen of gebruikmaken van onze online boekingstool.

4. Zijn jullie taxi's beschikbaar voor zakelijke reizigers?

Ja, we bieden speciale diensten voor zakelijke reizigers, waaronder een professionele chauffeur, comfortabele voertuigen en flexibele betalingsmogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze zakelijke taxidiensten.

5. Zijn jullie taxi's geschikt voor groepen?

Ja, we hebben verschillende voertuigen beschikbaar die geschikt zijn voor groepen van verschillende groottes. Of u nu reist met een kleinere groep of een groter gezelschap, wij kunnen aan uw behoeften voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw specifieke eisen te bespreken.

6. Accepteren jullie creditcards als betaalmiddel?

Ja, we accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards. U kunt veilig en gemakkelijk betalen met uw creditcard bij het boeken van uw taxi of bij de chauffeur. We accepteren ook contante betalingen en betaalapps.

7. Bieden jullie ook taxidiensten buiten reguliere kantooruren aan?

Ja, wij bieden 24/7 taxidiensten aan. Of u nu ’s ochtends vroeg of midden in de nacht een taxi nodig hebt, u kunt op ons rekenen. Onze chauffeurs staan altijd voor u klaar, zeven dagen per week.

Heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op en ons vriendelijke team helpt u graag verder! email naar [email protected]