Hoe bestel je een Schipholtaxi 

Of u nu een reis in Amsterdam nodig heeft of een taxi naar Schiphol moet reserveren, wij helpen u om dat te regelen!

whats app

+31685672263

+31685672263

Hoe bestel je een Schipholtaxi

U vult op de pagina het reserveringsformulier in en wij bieden een overzicht van de auto’s die beschikbaar zijn. U kunt kiezen tussen:

  • Een sedan
  • Een minibus
  • Stationcar

Om zo duidelijk mogelijk te zijn, maken we u vooraf de prijzen voor een Schipholtaxi bekend. Wij leveren meerdere auto’s tegen veel tarieven zodat u een transport kunt vinden dat aan uw wensen voldoet.

Informeer ons over het boekingsformulier met betrekking tot het aantal personen waarmee u reist en het aantal koffers dat u meeneemt in uw reis en vertel ons of u geïnteresseerd bent om te worden opgehaald voor een retour. Als u een taxi bij Amsterdam Taxi Centrale heeft gekozen, kunt u enkele extra opties aan uw eigen boeking toevoegen.

Taxi Bestellen.

Taxi op Schiphol

U kunt ons bijvoorbeeld laten weten dat u kleine kinderen meeneemt en dat u kinderstoelen of een stoelverhoger nodig heeft. Je zou ook speciale bagage kunnen meenemen, net als een snowboard of zelfs een huisdier, als je ons maar ervan tevoren op de hoogte stelt!

Met kinderen in de taxi zijn er volgens de wet geen kinderstoelen verplicht in taxi’s. Op de achterbank van een taxi hoeven kinderen geen kinderzitje te gebruiken. Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen moeten wel de gordels gebruiken.

Op de voorstoel dienen kinderen groter dan 1,35 meter en volwassenen de veiligheidsgordel te gebruiken en kinderen onder de 1,35 meter een goedgekeurd kinderzitje.

Reis naar Schiphol, geef bij boeking uw vluchtnummer op. Wij houden bij het boeken rekening met inchecktijden en mogelijke vertragingen. Amsterdam Taxi Centrale zal er alles aan doen om op tijd op de luchthaven klaar te staan.

Taxi Bestellen

Als je een taxi gaat bestellen in Amsterdam, verspil dan geen tijd met zoeken, ga gewoon naar onze website en bestel een taxi. Bestel Online