Taxi in coronatijd

Home Taxi in coronatijd

Reizen met de taxi of het openbaar vervoer in coronatijd

De coronamaatregelen betekent andere tijden voor het reizen met de taxi, auto en openbaar vervoer? Hieronder vind je een aantal maatregelen. Voor elke reisbeweging geldt wel nog steeds, reis zo min mogelijk.

Reizen met het openbaar vervoer wordt sterk afgeraden in de coronatijd en dient echt gebruikt te worden, als het noodzakelijk is. Met de taxi van Amsterdam taxi centrale reizen in coronatijd heeft zo zijn voordelen. Zo hoef je bij een taxi niet te delen met andere reizigers, zoals in het openbaar vervoer. De chauffeurs Amsterdam taxi centrale reinigen de auto na elke rit. Zo worden bijvoorbeeld de stoelen, handgrepen en de gordels, na iedere rit volledig ontsmet.

Bestel nu uw taxi naar Schiphol.

Taxi in coronatijd en de regels!

Sinds 1 juni 2020 ben je verplicht een mondkapje te dragen wanneer je met het openbaar vervoer reist. Deze maatregel blijft gelden voor iedereen die 13 jaar of ouder is. De regels gelden voor zowel de tram, bus en trein en vanaf 1 december is het ook verplicht om een mondkapje te dragen. Bij Amsterdam taxi centrale gebruiken alle chauffeurs mondkapjes en hebben we in ieder auto een coronascherm. Dit zorgt ervoor dat er geen direct contact is tussen de passagiers en de chauffeurs. De chauffeur gebruikt bij elke reis een nieuw of gewassen mondkapje Wij raden de passagiers ook altijd aan om een mondkapje te dragen. Je moet het mondkapje wel zelf regelen.

Bij specifieke eisen of vragen is altijd beter om van tevoren een plek te reserveren.  Vooraf zal er een gezondheidscheck plaatsvinden, om het reizen zo veilig mogelijk te maken. Dus reis niet bij klachten met betrekking tot corona. Bezoek de website van het RIVM voor meer informatie.

Book nu online!

Have any Question?
Call us Today!

+31685672263

Info@amsterdamtaxicentrale.com