Taxi Uber Amsterdam

whats app

+31685672263

+31685672263

Taxi Uber Amsterdam

Boekt u tegenwoordig een Uber in plaats van een normale taxi, wanneer u een lift nodig heeft? Als dat zo is, moet u deze beslissing zeker overwegen. Er zijn veel voordelen van het nemen van een normale taxi die u niet krijgt bij Uber. In dit artikel staan een aantal redenen om een taxi boven een Uber te kiezen.

Verschil tussen een reguliere taxi en Uber

Uber is een ’taxidienst’ die u eenvoudig kunt boeken met een telefoon. Uber biedt veel niveaus van diensten, prijzen en auto’s en is actief in Amsterdam. Hoewel Uber ruwweg als een taxi dienst wordt beschouwd, verschilt het van een gewone taxi. Het belangrijkste verschil tussen Uber en Taxi is dat Uber werkt op een smartphone app terwijl taxi’s op een traditionele manier werken.

4 redenen waarom u voor een reguliere taxi moet kiezen in plaats van Uber.

Reden 1: taxichauffeurs pikken u net zo snel op als Uber-chauffeurs

Uber schept graag op over hoe snel ze in staat zijn om mensen van chauffeurs te voorzien. Maar wat ze u niet vertellen is dat de meeste taxi bedrijven tegenwoordig net zo snel zijn. Taxibedrijven hebben efficiënte systemen ingevoerd waarmee ze in een mum van tijd een taxi naar uw bestemming kunnen sturen.

Reden 2:  Taxi’s zijn (bijna) altijd direct bereikbaar

Bij Uber kunt u inderdaad op de kaart zien en zien hoe ver ze zijn. Maar als u een taxi nodig hebt, kunt u die van tevoren reserveren. De chauffeur zal dan precies op tijd op de locatie aankomen. Plus, als u ergens dringend heen moet, kunt u gewoon de straat aflopen en een lift krijgen. U hoeft dus niet te wachten tot de Uber op uw adres arriveert.

Reden 3: taxi’s kosten ongeveer hetzelfde als Uber

Er is een gedachte dat taxi’s een heel stuk duurder zijn dan Ubers. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Hoewel sommige taxibedrijven meer kosten dan een doorsnee Uber dienst, werken veel taxibedrijven er hard om hun prijs laag te houden. Ze bieden hun klanten voordelige ritten aan om zich te verplaatsen. Ongeacht of ze maar een paar straten moeten reizen of helemaal naar een luchthaven.

Reden 4: taxi chauffeurs worden grondiger gecontroleerd dan Uber-chauffeurs

Een goed taxibedrijf neemt niet zomaar elke chauffeur om voor hen te werken. Ze controleren elke persoon die solliciteert om er zeker van te zijn dat ze geschikt zijn voor de functie van chauffeur. Ze voeren grondige controles op hen uit en wijzen, als het moet, mensen met een minder verleden af. Dit geeft u meer rust die u bij een Uber dienst minder snel zou hebben.

Taxi in Amsterdam boeken

Als het een tijd geleden is dat u een taxi heeft genomen, verander dat dan vandaag nog. Amsterdam Taxi Centrale vervoert u veilig en goedkoop naar elke bestemming die u maar wilt. Bel ons op +31685672263 of vul het formulier om een rit reserveren.

 

ATC logo