Taxi Near Me Amsterdam

Home Taxi Near Me Amsterdam

Taxi Near me

Wij zijn Amsterdam taxi centrale, de nummer één taxi in en rond Amsterdam.
Wij brengen u veilig overal naartoe, daarbij verzorgen wij een goede, nette maar ook snelle service op een zo efficiënt mogelijke manier.
Door Amsterdam rijden er ongeveer 1000 chauffeurs van Amsterdam taxi centrale, iedere dag weer! Deze chauffeurs staan ten allen tijde voor u klaar. Doordat er altijd een taxi in de buurt is, kan de taxi al met 10 minuten bij u zijn!

Wij staan bekend om onze betrouwbare dienstverlening. U kunt erop vertrouwen dat onze chauffeurs op tijd zijn en u veilig naar uw bestemming brengen.

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Onze chauffeurs zijn getraind en onze voertuigen worden regelmatig gecontroleerd om een veilige reis te garanderen.

Wij zijn 24/7 beschikbaar, zodat u op elk moment van de dag of nacht een taxi kunt bestellen, zelfs bij onverwachte behoeften.

We bieden een breed scala aan voertuigen, van standaard taxi’s tot luxe opties, zodat u kunt kiezen op basis van uw behoeften en voorkeuren.

Onze online reserveringsmogelijkheden maken het gemakkelijk om een taxi te boeken, en u kunt ook telefonisch bij ons terecht.

Taxi near me service?

Doordat wij vele chauffeurs hebben rondrijden kunnen wij extreem snel bij u op locatie zijn. Wij hebben speciaal taxi’s rondrijden voor de service, die binnen een zeer kort tijdsbestek bij u op locatie kunnen zijn, in en rond Amsterdam. Deze service is in het leven geroepen als extra service omdat de vraag hiernaar was. Deze is efficiënt en voordelig voor u! door deze service blijven de voorrijkosten laag en bent u goedkoper uit!

Onze taxi’s zijn voorzien van high tech apparatuur waardoor wij instaat zijn ten alle tijden onze taxi’s te lokaliseren door de gekoppelde GPS.
Door onze GPS lokaliseren wij de dichtstbijzijnde taxi en sturen deze vervolgens naar u toe! terwijl de chauffeur de opdracht krijgt, heeft hij direct al de locatie in zijn scherm staan, wat zeer efficiënt en snel werkt. Verder, doordat onze navigatie zo geavanceerd is, kunnen wij u direct telefonisch en concreet een verwachte wachttijd opgeven (wanneer u met ons belt), die accuraat is! en uiteraard de snelste is in heel Amsterdam, terwijl wij evengoed netjes en zakelijk rijden op een professionele wijze.

Wat kost de taxi service?

De taxi service, wijkt niet af van de normale service.
Wij hanteren vaste prijzen per rit; De prijs hangt af van de volgende factoren:

  • De afstand.
  • De tijdsduur.

Mocht u toch benieuwd zijn naar wat onze taxi rit ongeveer gaat kosten bij voorhand? Bereken het dan eenvoudig via onze website via de volgende taxi bestellen.

Waarom de Amsterdam Taxi centrale?

Onze taxichauffeurs zijn intern opgeleid om u te voorzien van een ontspannen plezierige rit. Wij doen er alles aan om de rit plezierig en aangenaam te maken.  Onze chauffeurs spreken altijd 2 talen (Engels en Nederlands) en staan daarbij altijd klaar om u te assisteren met uw bagage.

Contact

Heeft u vragen over de taxi service van Amsterdam taxi centrale neem dan contact op via info@amsterdamtaxicentrale.com of bel naar +31685672263. E-Mails proberen wij binnen 24 uur te beantwoorden. Ook kunt u ervoor kiezen om de taxi online te boeken tegen vaste tarieven! Taxi online boeken

Have any Question?
Call us Today!

+31685672263

Info@amsterdamtaxicentrale.com