Taxi Bolt Amsterdam of Taxi Centrale

Home Taxi Bolt Amsterdam of Taxi Centrale

Taxi bolt Amsterdam of een taxi van Amsterdam Taxi Centrale

De Taxi Bolt is flink aan de weg aan het timmeren en in opkomst. Maar wat is Taxi Bolt eigenlijk? Taxi Bolt is een service die ervoor wilt zorgen dat autobezit een ding uit het verleden is, met de hierbij de focus voornamelijk op steden.

Wij zijn niet tegen nieuwe initiatieven, maar zorgeloos rijden is het niet.
Wanneer je in een Bolt taxi service stapt, weet je niet bij wie je instapt, het probleem is dat iedereen chauffeur kan worden bij Bolt, wij nemen enkel hoogwaardig personeel aan dat weet wat een goede service is! Het is laagdrempeliger om via de app te kijken of er een bolt auto in de buurt rijdt, dat zijn we met u eens, echter is onze vraag, hoe is de ervaring?

Wij staan bekend om onze betrouwbare dienstverlening. U kunt erop vertrouwen dat onze chauffeurs op tijd zijn en u veilig naar uw bestemming brengen.

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Onze chauffeurs zijn getraind en onze voertuigen worden regelmatig gecontroleerd om een veilige reis te garanderen.

Wij zijn 24/7 beschikbaar, zodat u op elk moment van de dag of nacht een taxi kunt bestellen, zelfs bij onverwachte behoeften.

We bieden een breed scala aan voertuigen, van standaard taxi’s tot luxe opties, zodat u kunt kiezen op basis van uw behoeften en voorkeuren.

Onze online reserveringsmogelijkheden maken het gemakkelijk om een taxi te boeken, en u kunt ook telefonisch bij ons terecht.

Wij zetten alle voor en nadelen op een rij.

  1. Wachttijd op taxirit

Wanneer je kiest voor een taxi weet je, er staat altijd iemand voor me klaar en in Amsterdam door Amsterdam Taxi centrale soms al met 10 minuten.
Wanneer je kiest voor de Bolt taxi service, kan het zijn dat ze direct in de buurt zijn, echter is dat veelal wel een gedeelte taxirit. Het kan dus zijn dat de taxi vervolgens eerst het eerste persoon wegbrengt en vervolgens jou, wat je reistijd langer maakt.

2. Aparte uren

Stel het is half 10 s’avonds en jij wilt naar huis, de kans is aanwezig dat er geen Bolt auto´s meer rijden. Daar in tegen is Amsterdam Taxicentrale 24/7 beschikbaar en door ons professioneel planning systeem kunnen wij dan al binnen 10 minuten bij u zijn.

3. Kosten

Veelal is er een beeld, dat de kosten tussen een taxi en een service zoals Bolt significant verschillen, dit is echter niet zo! Sommige Taxi services zijn inderdaad wat prijziger, maar door ons goed werkende efficiënte systeem, zijn wij instaat redelijk te concurreren met deze prijs van services zoals Bolt! Theoretisch gezien is dat ook logisch, want brandstof moet betaald worden, maar ook het arbeidsloon.

Bij Bolt liggen de marges iets lager, zodat ze iets goedkoper kunnen aanbieden.

4. Wij kennen ons personeel

Wij bij Amsterdam Taxi centrale nemen alleen hoogwaardig personeel aan, die altijd voor u klaar staat en helpt met uw bagage, je wordt niet zomaar een taxichauffeur bij ons. Echter, bij Bolt kan iedereen zich aanmelden als chauffeur, geen diploma, geen opleidingstraject nodig. Vervoersdiensten draaien grotendeels om veiligheid en een goede service, wij kunnen dit garanderen! kan Bolt dat ook?

5. Werkend concept

Bolt staat in de kinderschoenen en is aan het werken aan een nieuw concept waarvan de slagingskans nog onbekend is, hierdoor ligt de focus niet op u! maar op het sociaal maatschappelijke doel met alle randzaken die daar bij horen.
Wij zijn hier niet mee bezig! ons concept is solide en functioneert.
Wij doen het al jaren met veel plezier met de focus maar op 1 ding, U!.

Wij zijn er voor u! En dat is wat telt.

Ga voor kwaliteit en ervaring! ga voor Amsterdam Taxicentrale.

Heeft u verder nog vragen over onze taxiservice?
neem dan contact op via info@staging224.amsterdamtaxicentrale.com of bel naar +31685672263. E-Mails proberen wij binnen 24 uur te beantwoorden. Ook kunt u ervoor kiezen om de taxi online te boeken tegen vaste tarieven! (Taxi online boeken)

Have any Question?
Call us Today!

+31685672263

Info@amsterdamtaxicentrale.com