Booking form with provided ID doesn't exist.

Airport Schiphol taxi

 

 

 

Uw taxi naar Amsterdam Airport Schiphol

– een 5-sterren reis met ATC

Bij Amsterdam Taxi Centrale (ATC) verzorgen wij taxidiensten van en naar Amsterdam Airport Schiphol. U hoeft ons alleen maar te bellen en wij brengen u veilig naar elke gewenste locatie.

De ATC taxi service brengt u zorgeloos vervoer van en naar Amsterdam Airport Schiphol, 24 uur per dag. Ons bedrijf biedt een kwaliteit veilige en professionele taxi service door het verstrekken van chauffeur gereden auto’s en taxi’s tegen betaalbare prijzen. Wij kunnen u deze geweldige prijs aanbieden samen met onze speciale luchthaven regels, die u een speciaal stadsprijs tarief op luchthavens bieden.

Geniet van de rit – veilig en in stijl

Wij halen u thuis op; u hoeft eerst niets te doen of ergens anders heen te gaan. Onze chauffeurs zullen u voor de deur opwachten in een van onze slimme auto’s. Ook op de terugreis vanaf Amsterdam Airport Schiphol kunt u van onze diensten gebruik maken: bij terugkomst in Nederland staan wij op u te wachten en brengen u direct naar huis. U hoeft alleen maar achterover te leunen en te ontspannen terwijl wij u veilig en in stijl thuisbrengen.

We zijn ook voortdurend bezig met het verbeteren van het interieur van onze voertuigen. Dit jaar hebben we een nieuwe luxe lijn geïntroduceerd: ATC Limousine Service. Ons luxe wagenpark is uitgerust met top-notch functies, zoals verwarmde stoelen en elektrische stoelverstellingen voor maximaal comfort.

Airport Schiphol taxi ophaal service

De luchthaven Schiphol in Amsterdam is een van de drukste luchthavens van Europa. Iedereen die wel eens op Schiphol heeft gevlogen, weet dat het er erg druk is, niet alleen met vliegtuigen, maar ook met pendeldiensten en taxi’s. Het vinden van een taxi op Schiphol kan een uitdaging zijn, maar wij zijn er om u te helpen. Wij halen u op van Airport Schiphol, zodat u niet in de rij hoeft te wachten en u niet wordt afgezet door taxichauffeurs die hun prijzen verhogen zodra ze uw koffer zien.

Maak gebruik van onze ophaal service van Schiphol en omliggende gebieden. Onze tarieven zijn concurrerend, onze chauffeurs zijn vriendelijk en beleefd, en uw comfort is onze hoogste prioriteit. Als u een ophaalservice van Schiphol of omstreken nodig heeft, neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij kunnen meestal een pick-up voor u regelen binnen een uur na uw telefoontje. Bel +31 685672263 of stuur een e-mail naar [email protected]

Ontspan met gratis Wi-Fi

U kunt in alle rust een krantje lezen, uw e-mails checken op uw smartphone of tablet of uw favoriete serie bekijken. Met onze Airport Schiphol taxiservice heeft u ruim de tijd om te ontspannen voor vertrek. Wij waren een de eerste Nederlandse taxibedrijf dat gratis wifi aanbood in alle taxi’s, zodat onze klanten altijd verbonden kunnen blijven. Onze chauffeurs hebben altijd een oplaadkabel bij zich voor uw telefoon of tablet, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat uw batterij leeg raakt.

Waarom Amsterdam taxi centrale (ATC)?

Amsterdam Taxi Centrale (ATC) is een van de beste Amsterdamse taxibedrijven die een breed scala aan taxidiensten aan haar klanten aanbiedt. Wij leveren onze diensten al vele jaren en hebben de reputatie verdiend als een van de meest betrouwbare en betrouwbare taxidiensten onder onze klanten. Het is te wijten aan onze klantgerichte aanpak en top-notch kwaliteit diensten die we erin geslaagd zijn om de aandacht van onze klanten vast te houden voor zo lang.

Het eerste wat u aan ons zult merken, is onze toewijding om u diensten van topkwaliteit aan te bieden. Wij hebben een toegewijd team van professionele chauffeurs die goed op de hoogte zijn van alle routes in Amsterdam en naar Amsterdam Airport Schiphol, dus kunnen ze u gemakkelijk en comfortabel afzetten op uw bestemming. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid, ervaren en hoffelijk als ze weten hoe ze hun klanten zich comfortabel voelen tijdens hun reis. Dus, als je wilt een probleemloze rit te genieten dan kiezen voor ons zou de juiste keuze voor u zijn.

  •  Geen parkeerkosten
  •  Vaste prijs naar Schiphol
  •  Beste service
  •  24/7 bereikbaarGebruik ATC voor een taxi naar Amsterdam Airport Schiphol al uw andere luchthavenritten.
  • Bij ATC geloven we dat het organiseren van uw taxi naar Amsterdam Airport Schiphol stress-vrij moet zijn.
  • Wij bieden een 5-sterren reis voor een onverslaanbare prijs.
  • Boek nu online

    Logo Amsterdam taxi centrale